Aangeraakt door de liefde wordt iedereen een schrijver. – Plato

Op een dieper niveau in liefde verbinden – De Vijf Talen Van De Liefde

Een workshop is een uiterst krachtige manier van werken waarmee je veel bereikt. In een workshop leer je in korte tijd veel kennis en inzichten opdoen. Leer je van elkaar. Inspireer & Motiveer je elkaar en … leer je vooral door te DOEN!

Workshop

Op een dieper niveau in liefde verbinden – De Vijf Talen van de Liefde

Onlangs was ik in Gent op een boekvoorstelling van Luk Dewulf. Hij stelde zijn nieuw boek voor: Kiezen voor talent in de liefde. Gastpreekster was Rika Ponnet, seksuologe en relatiebemiddelaar.

Een mythe …

Wat me van haar gesprek is bijgebleven, is dat ze zei dat het haar steeds weer verbaast als ze mensen hoort zeggen dat ze weten wat hun partner denkt en voelt. Niets is minder waar! Het is een mythe, een mythe die ze telkens opnieuw moet doorprikken.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen slecht zijn in het lezen van anderen. Er zijn inderdaad momenten dat we het juist hebben, maar er zijn meer momenten dat we het niet juist hebben. Je weet pas wat de ander denkt en voelt, als je het vraagt.

Dit geldt evenzeer in het uiten van je liefde naar je partner toe. 'Aannemen' dat hij/zij op één of andere magische wijze weet dat je van hem/haar houdt, is een ballon die helaas niet vaak opgaat. Partners hebben meestal een verschillende TAAL om hun liefde te uiten, te ervaren en te ontvangen.

De ander weet én voelt dat je van hem/haar houdt als ...

  • je het zegt,
  • je het laat zien op een manier waarop hij/zij het kan verstaan en begrijpen.

'Houden van' is je liefde uiten op een manier die de ander als liefde 'begrijpt'.

M.a.w. je moet duidelijk zijn over hoe je graag gezien wilt worden, hoe de ander jou graag moet zien. En jij moet duidelijkheid krijgen hoe de ander graag gezien wilt worden.

Echter, wat velen niet weten is ...

Dat mensen op vijf verschillende manieren 'uiting' aan hun liefde geven én op vijf verschillende manieren liefde ervaren. M.a.w., er zijn vijf liefdestalen.

Liefde is gevend: woorden en gevoelens delen, samen genieten en problemen oplossen, samenwerken. Dat vraag inzet en engagement.

De Vijf Talen van de Liefde is een methode, een communicatiemiddel, met als doel op een dieper niveau te leren communiceren én op een dieper niveau van elkaar te leren houden.

Ik geloof in de kracht van eenvoud. Een liefdestaal aanleren is eenvoudig.

In mijn workshop Op een dieper niveau in liefde verbinden – De Vijf Talen van de Liefde wil ik jou laten kennismaken met de eenvoud van de vijf liefdestalen.

Voor wie?

Het thema gaat over romantische liefde. Maar … de Vijf Talen van Liefde kun je ook toepassen op je ouders, kinderen, vrienden, in je business, … Je kunt ze naar iedereen vertalen!

✔ Ben je benieuwd wat jouw meest belangrijke liefdestaal is?

✔ Ben je benieuwd wat de meest belangrijke liefdestaal van je partner is?

✔ Wil je leren communiceren in een taal die je partner begrijpt?

✔ Wil je elkaar beter leren begrijpen?

✔ Is je relatie best oké, maar vind je dat het nog beter kan?

✔ Wil je opnieuw de liefde in je relatie aanwakkeren?

✔ Heb je op dit moment geen partner en wil je nu al in je toekomstige relatie investeren?

✔ Wil je de taal van je kinderen, ouders, vrienden, … beter leren verstaan en spreken?

Wil jij op een dieper niveau leren communiceren én op een dieper niveau van elkaar leren houden?

Dan is deze workshop absoluut voor jou!

Datum
Data najaar volgen

Duur
3 uur

Investering in jezelf
89€

Inbegrepen
Waardevol naslagwerk, test, koffie & thee en als afronding een toast 🍾 op de liefde

Noot
De workshop gaat door vanaf 2 inschrijvingen

Plaats
Coachingpraktijk Be-Leave life coaching
Arendonckstraat 35
2800 Mechelen
Op wandelafstand van Telenet en KV-Mechelen

Vandaag de workshop ‘de 5 talen van de liefde’ gevolgd. Een echte aanrader! Een hele verrijking, mooie inzichten, bewust worden van de taal van de liefde. Milena geeft haar workshop met hart en ziel! Tot in de puntjes verzorgd! – Jannik Van der Veken

De 5 Talen van de Liefde, iedereen spreekt ze. Met je partner, je kinderen, vrienden, collega’s ... maar soms wordt ze zo puur menselijk, verkeerd begrepen. Deze workshop zou een basisonderdeel van onze opvoeding moeten zijn. Het werpt een licht op wie je bent en laat je op een heel andere manier kijken en luisteren naar de ander. En het is vooral heel erg fijn om dit als koppel te volgen. Dank je Milena, het was meer dan een verrijking. – Tessa De Cuyper

Het was toppie. … Deze workshop is een echte aanrader. Weer veel bijgeleerd. De handleiding in de liefde. – Pascale Hons

Een heel interessante workshop, zeker eens doen, een aanrader, leren omgaan met anderen en ze beter begrijpen, toffe workshop. – Nina Frans

Lieve Milena, ontzettend bedankt voor de fijne workshop over de vijf talen van de liefde. Een inzicht dat ik aan iedereen wil aanraden. – Dirk Vermeulen

Bedankt Milena voor de supertoffe 5 talen der liefde workshop zo mooi te verwoorden en aan ons aan te leren, … ik heb genoten! – Marietta Voorjans

Bedankt lieve Milena voor de zeer leuke en leerrijke workshop. Heb hier zeer veel van opgestoken. – Kathleen Van der Gooten

Workshop was top! Heel veel geleerd van jou. – Chantal Everaert

Interesse in deze workshop?

Vraag hier meer info