Mijn logo

Be = Je échte zelf zijn!

Leave = Loslaten wat niet bij jou hoort!

Alles wat niet (meer) bij jou hoort, zoals gewoonten, ideeën, mensen, relaties, spullen, zorgen, angsten, … die ervoor zorgen dat je niet je échte zelf (BE) kunt zijn, loslaten, laten varen, achterlaten, … (LEAVE) zodat je de beste versie van jezelf wordt en jij jouw droomleven kunt creëren!

Dode bladeren hebben geen enkel nut voor een boom. Ze belemmeren de gezonde bladeren om te ademen. En ze vernietigen de schoonheid van de boom. Een boom blijft zijn dode bladeren niet vasthouden. Eens een blad dood, laat hij het los.

Alles wat tot het verleden behoort, is als dode bladeren. Dus … Laat je ‘dode bladeren’ los! Laat ze niet je heden en toekomst ruineren! Maak ruimte voor nieuwe bladeren!

Met andere woorden ...

De weg naar geluk wordt niet zozeer gekenmerkt door alles wat je leert en tot je neemt, maar vooral door datgene wat je afleert en loslaat!

Loslaten is ook in vertrouwen gaan, de touwtjes in handen van het Universum geven, gehechtheid aan een resultaat loslaten, de controle loslaten, in flow co-creëren met het Universum.

Jezelf worden door los te laten!

Vraag hier je gratis intakegesprek aan