De weg naar geluk wordt niet zozeer gekenmerkt door alles wat je leert en tot je neemt, maar vooral door datgene wat je afleert en loslaat.

In 7 sessies naar meer zelfvertrouwen, veerkracht én een gelukkiger leven

Een workshop is een uiterst krachtige manier van werken waarmee je veel bereikt. In een workshop leer je in korte tijd veel kennis en inzichten opdoen. Leer je van elkaar. Inspireer & Motiveer je elkaar en … leer je vooral door te DOEN!

In 7 sessies samen op weg naar meer zelfvertrouwen, veerkracht & een gelukkiger leven.

 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je komaf zou kunnen maken met gewoonten die jouw geluk in de weg staan, zoals please- en/of uitstelgedrag, jezelf steeds wegcijferen, alles altijd té goed willen doen, alles doen om gewaardeerd, erkend en graag gezien te worden, …?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je jezelf meer op de voorgrond zou zetten en op zou komen voor jezelf?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je je grenzen zou durven aangeven?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je zelf niet over je grenzen zou gaan, of anderen over jouw grenzen zou laten gaan?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je op een constructieve manier met de dagdagelijkse zorgen, beslommeringen, en uitdagingen van het leven om zou kunnen gaan?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je minder zou piekeren, je minder zorgen zou maken en meer rust in je hoofd zou hebben?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je je niet meer zou laten beïnvloeden door wat anderen denken?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je de rugzak van je verleden lichter zou kunnen maken?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je met emoties om zou kunnen gaan?

Maar ook …

 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je met meer zelfvertrouwen in het leven zou staan?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je meer energie en tijd zou kunnen vrijmaken om te gaan doen wat jij leuk vindt, wat jou energie geeft?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je niet meer geleefd zou worden, maar het stuur van je leven (opnieuw) in handen zou nemen en de hoofdrol in jouw leven zou gaan spelen, zonder je daarbij schuldig te voelen?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je dankbaar zou kunnen zijn voor wat wél goed gaat en meer van het leven zou kunnen genieten?
 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je vertrouwen in jezelf en het leven zou hebben?

Kortom …

 • Hoe zou het voor jou zijn & voelen als je duidelijke doelen zou kunnen stellen en tot actie over zou kunnen gaan met als resultaat een gelukkiger leven?

Ja, hoe zou dát zijn voor jou & hoe zou dát voelen?

Fantastisch, toch?

Wil je het anders en moet het anders?

Maar, denk je …
Hoe dan? Of denk je: ‘Zo’n leven is niet voor me weggelegd of is me niet gegund. Het is te moeilijk of onmogelijk. Dit leven is mijn lot en daar kan ik weinig aan veranderen.’

Dat heb ik járen ook gedacht! Tot ik ontdekte dat ...

Zelfvertrouwen, veerkracht en geluk vaardigheden zijn die je kunt leren

en ik alles op alles zette om deze vaardigheden onder de knie te krijgen. Mét succes!

Geen hocus pocus! De kracht zit in eenvoud!

In deze workshop deel ik met jou mijn meest waardevolle inzichten, eenvoudige tools, doorbraken & lessons learned. Ik deel met jou wat mij heeft geholpen om gelukkig te worden én te blijven en vooral hoe het ook jou gaat helpen om geluk voor jezelf te creëren en dat van de mensen van wie je houdt.

Je krijgt praktische handvaten die je onmiddellijk kan inzetten om je zelfvertrouwen, je veerkracht & je geluksgevoel te verhogen en te versterken. Na elke sessie ga je met een pak méér zelfvertrouwen en een box vol ‘tools’ om krachtiger & gelukkiger in het leven te staan, naar huis.

Klaar voor een positieve verandering? Klaar voor kostbare inzichten, handvatten en antwoorden op de vraag hoe en in wat je meer zelfvertrouwen, veerkracht en gelukkiger kunt worden?

Mijn beste advies? Gewoon in actie komen en al een eerste stap zetten door jezelf deze workshop te gunnen. Deze eerste stap, jouw eerste stap, is de eerste bouwsteen voor jouw geluk!

Word meer en meer de leider in je eigen leven en ga voor die dingen die écht bij jou horen. Van zodra je proeft van een gezond zelfvertrouwen, levensvreugde & geluk, wil je nooit meer voor minder gaan!

Just do it! Go for it! Yes you can!

Feedback van Vicky

Praktisch

Duur
➔In 7 sessies van 09.30u-12.30u
➔In 7 sessies van 13.30u-16.30u
➔In 7 sessies van 18.30u-21.30u

Voorlopig maximum 5 personen per workshop

Investering in jezelf
497€ (71€/sessie, 24€/uur)

Datum
Data worden asap meedegedeeld

Noot
De workshop gaat door vanaf 2 inschrijvingen

Plaats
Coachingpraktijk Be-Leave life coaching
Arendonckstraat 35
2800 Mechelen
Op wandelafstand van Telenet en KV-Mechelen

Inbegrepen
Een mooie box met de meest waardevolle, bruikbare tools, inzichten en kennis in prachtige kaarten gegoten. Elke dag zal één of zullen meerdere kaarten jou op één of andere manier helpen met datgene waar je die dag tegenaan loopt.

Een zeer waardevolle en praktische syllabus

Koffie, thee, water.

Een intervisiesessie is een sessie waar iedereen de gelegenheid krijgt om zijn ervaring met de inzichten & tools te delen. Het is dé gelegenheid om samen te bespreken wat wél en niet goed gegaan is en bij te sturen.

Ik kijk er alvast naar uit om jou te leren kennen en je te mogen begeleiden naar meer zelfvertrouwen, veerkracht én een gelukkig(er) leven.

Op jouw geluk!

Als je wilt leren hoe je sterker in het leven kunt staan met meer zelfvertrouwen en je bent bereid om te onderzoeken of wat je over jezelf gelooft wel waar is, is dit dé workshop voor jou. Milena biedt door haar woorden, houding en liefde die ze uitdraagt hoop op een mooie toekomst. – Tanya Attree

Mindset is de basis van je ontwikkeling. Dankzij deze workshop kom je tot bewustwording en persoonlijke groei. Je krijgt veel bruikbare informatie en praktische handvaten om bewuster aan de slag te gaan met belemmerende overtuigingen. Een wereld gaat open. ... Eyeopener. Verrijkend en stimulerend. Stap voor stap op weg naar een gelukkiger leven. ... Kortom een echte aanrader. – An Praet

Milena is een warm persoon die haar mensen oprecht graag ziet en wil helpen. Ze is door haar passie zeer gedreven. Ze is ondersteunend, motiverend & brengt hoop. Je krijgt tools en handvatten waar je écht iets mee bent. – Vicky Andries

Als je je van de aardbol weggerukt voelt, en je het gevoel hebt dat je geleefd wordt, loopt het in je sociale omgang met anderen minder, voel je je onbegrepen, dan brengt Milena jou terug naar jouw unieke 'ik' en reikt ze je hiervoor de tools aan. – Kristof De Neyer

Interesse in deze workshop?

Neem gerust contact op!