Geluk is ... walk your talk

15/07/2020 - 09:29

Geluk is ... walk your talk!

Doe jij wat goed voelt voor jou?

Een tijdje geleden had ik al mijn kleurrijke mappen en schrijfgerief vervangen door, in mijn ogen, meer professionele mappen. En gezien mijn leeftijd, dacht ik ook dat het niet meer paste bij mijn leeftijd. Ik moest maar eens afstappen van dat girly-girly-achtige gedoe. Kortom, ik wilde volwassen én vooral professioneel overkomen.

Heel eerlijk, … ik had er geen 'voeling' mee, het ‘voelde’ niet happy aan! Het maakte me niet gelukkig! Ik werd niet happy van de mooie, strakke design mappen, potloden en pennen. Écht niet!

Wat leer ik iedereen? Juist!

♡ Doe waar jij je goed bij ‘voelt’!
♡ Doe aan waar jij je goed in ‘voelt’!
♡ Eet wat jij lekker vindt en waar jij je goed bij ‘voelt’!
♡ Richt je huis in met spullen die goed ‘voelen’ voor jou!
♡ Koop wat goed ‘voelt’ voor jou!
♡ Doe wat … ‘goed voelt’, tout court!

Voelen!
Je gelukkig voelen!
Je goed in je vel voelen!
Voelen …
Voelen is het magische woord!

Mijn ratio had het overgenomen en ik was vergeten hoe belangrijk ‘voelen’ is!

Dus … wat heb ik gedaan?

Yep! Ik ben nieuwe mappen, pennen en potloden gaan kopen die mij een happy gevoel geven. En meteen heb ik ook mijn ontbijtbord, koffie- en ondertas én lepel vervangen door een happier versie! Telkens ik ernaar kijk, word ik er happy van, écht waar! Kinderlijk kinderachtig? Voor sommigen misschien wel, maar hey, het is wat 'mij' gelukkig maakt hé!

En weet je wat?
Toen ik mijn nieuw bord, kopje etc. wilde ontdoen van de prijsetiketten las ik dit: Happy products for happy people! De MAX, toch? Of hoe de wet van aantrekking werkt!

Lieve lezer, je ziet hoe snel zelfs ik nog in de val trap van goed willen overkomen bij anderen! Het gebeurt vaak onbewust! Maar … eens je je ervan bewust wordt, is het kunst om zo snel mogelijk terug te keren naar wie je écht bent, naar wat jou écht gelukkig maakt, ongeacht de mening van anderen.

Bij deze ... mijn girly-girly-ik is terug!

Doe waar jij je goed bij voelt! Een mega gelukstip van een happy vrouw en een happy GeluksCoach!

Ps. De spullen die ik kocht zijn van Pip Studio. Een collectie waar ik helemaal blij van word, enkel en alleen al van naar te kijken. Weet je wat het motto van Pip Studio is? Met hun producten een sprankel te geven aan elke dag! Prachtig, toch?